STYLE FOR LIFE WEBSHOP & HEMSIDE

16 oktober 2014

DEN STORE FASANJAKTEN

Fasanjaktene er i gang på Bynsberg Herrgård. 6 jegere er samlet på Bynsberg Herrgård fo rå jakte fasan og rapphöns i dag, en strålende vakker höstdag. Det er fullt fokus på jakt, og samspillet mellom jegere, hunder & hundeförere blir satt på sin pröve. Hele 240 fasaner ble dagens fangst. Noen som slår den? 

Det fantastiske höstväret innbyr til lunch rundt bålet og hunder får seg også en fortjent pause. Med til jakten hörer også en jaktparade. Da blir alle fasaner og rapphöns lagt fram på rekke og rad, og rundt pyntes det med bar og kvister. Og bak står de stolte jegere .........

De som leier herrgården får en ekslusiv rett til huset. Hovedhuset har 9 soverom med tilsammen 17 senger. Mange jegere er dyktige og har stor interesse for mat & vin og her kan de tilberede alle måltider selv. Her disponerer de det herlige kjökkenet på herrgården og tilbereder og inntar sin egen middag rundt det hyggelige langbordet på  kjökkenet. Noen velger derimot å gå til dekket bord og leier inn egen kokk som kommer og serverer et stemningsfullt  måltid. Det er fritt opp til hver enkelt. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar