STYLE FOR LIFE WEBSHOP & HEMSIDE

10 december 2015

SPENNENDE TING PÅ GANG

Nå skjer det greier. Style for Life utvider horisonten og planlegger åpning av showrom & lager av möbler & interiör i Norge. Etter at vi kjöpte Börreshaugen gård i Lier tidligere i år har flere nye muligheten åpnet seg. En av dem er muligheten til å starte opp möbel & interiör virksomhet i Norge. Det er så spennende! Norge er absolutt et spennende marked der jeg håper og tror at våre produkter skaper stor interesse. Alt av möbler & interiör blir importert fra Asien rett til vårt lager i Lier.  Derfra selger vi direkte til deg som kunde. Vi klarer derfor å tilby produktene til meget konkuransedyktige priser. 

Kundene våre er först og fremst arkitekter, interiörarkitekter, restauranger og hoteller, som når som helst kan kontakte oss for visninger.  

Men også privatkunder er velkomne når vi har åpne LAGERSALGSDAGER som vil finne sted da og da. Så snart alt med selskapsregistrering er klar vil vi allerede nå i desember ha åpent noen dager. Så fölg med med på vår HJEMMESIDE, FACEBOOK, INSTAGRAM (bystyleforlife) for närmere informasjon. 

Adresse : 
STYLE FOR LIFE COMPANY
ST. HALVARDSVEI 21
LIER 
(samme innkjöring som Plantebörsen)
TEL  406 75357

Meld deg inn i vår KUNDKLUBB så blir du automatisk med og får nyhetsbrev med tilbud om åpne kundekvelder og spesialtilbud. 

Om jeg kan be dere om en tjeneste vil jeg veldig gjerne at dere sprer informasjon om dette til alle dere kjenner! Spre informasjonen ved oppfordre andre til å melde seg inn i KUNDKLUBBEN, LIKE/GILLA og DELE siden på FACEBOOK, fölge oss på INSTAGRAM etc. 

Dette er så spennende !
Hjelp meg så gjerne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar